ápr
2

SZE NAPOK 2009

| Szerző: toswuj | 11:09 pm

Akkor hol is kezdjük? Minden évben, így idén is megrendezésre került imádott városunkban a Széchenyi Egyetemi Napok. Az előzetes programtájékoztató alapján hatalmas élmények és bulik vártak ránk. A szervező GYEKE most talán tényleg kitett magáért, és ahogy Németke is mondta: "mostmár talán szeretem a GYEKE-t, mert végre megszervezett valamit normálisan." Teljes mértékben igazat szólt. Vasárnaptól szerdáig zajlottak a programok és az első napot leszámítva jó időben lehetett részünk, nem volt sem vihar sem eső, hanem sok-sok napsütés főleg szerdán. Volt EDDA, SUPERNEM, ZANZIBÁR koncert, Bödőcs Tibor és Kőhalmi Zoltán humorest, Vujity Tvrtko, Frei Tamás, EÜ, bridge és stressz sátor, zeneterápia, rodeóbika, kalózlétra, íjjászat, sörvirsli, keresd+ő-t.

szóval volt minden mi szem szájnak ingere, mindenen résztvettünk amin tudtunk. "Szokásos" kiindulási pontunk a Bridge sátor volt a 11től kezdődő sörvirsli versennyel. Egész nap ott ültünk és ittunk, néha kalózlétráztunk vagy rodeóbikáztunk. Jake és Csabcsi megszerzett egy-egy üveg Metaxa*** és Fütyülős mézes málnát. Szóval keddre megvolt a pia. A 4 nap legszebb pontja a 23.00-tól kezdődő tombolahúzás volt, amire mindenki gyűjtötte a tombolákat, igy nem is csoda, hogy Szomj4s nyerte meg a 20. számúval. 15000 Ft értékű alkoholfogyasztás kaptunk. Sörre és vodka-burnre költötte a nyertes.

külön köszönet Szomj4snak, Németkének, Addemnek, Haribonak, Jakenek, Csabcsinak, Csokisnak, amiért meg tudtuk ezt csinálni.

Életem egyik legjobb 4 napja volt az idei SZE napok. Jövőre ugyanitt, ugyanúgy veletek.

tz

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr631042949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása