jún
24

my birthday party:)

| Szerző: toswuj | 7:06 pm

Június 17én sikeresen túlestem 23. születésnapomon (úhh bazz már nagyon öreg vagyok), viszont mivel keddre esett aznap nem sokat ünnepeltem, mert másnap meló volt. Előtte pénteken viszont csaptunk egy kis előbulit a Lui-ban, hű társam, Csák Ádám társaságában. Szokásos péntek esti programot folytattunk a pavilonnál, majd utánna taxival irány Komárom. Sikerült egy üveg viszkit szépen meginnunk. Aztán a Luiban sok ismerős és rengeteg alkohol várt ránk. Nem részletezném, mert nagyon jó volt. Na szóval a szülinapomat mégis csak meg kellett ünnepelni rendesen, ezért szombatra tettük a nagy bulit.

Nekem jelenésem volt Kocson, mivel aznap volt a csapatévadzáró, a többiek viszont kispályáztak mindenfele. Sikerült Kocson megalapoznom az estét sör, viszki, pezsgő és házipálinka társaságában, majd hazaérvén, Ádám keltett, hogy mivan, hol vagyok? Ezután betértünk a pletykába a gyalázatos holland-orosz meccsre, ahol nem sokáig időztünk, majd jöhetett kedvenc boltunk (Casino ABC) ahol egy kis viszkis-red bull-lal folytattuk. Találkoztunk sok ismerőssel, de tovább is álltunk Kroer Gergő, Tóth Bernadett, Fehérvári Ádám, és Laci társaságához. Az ivászat már javában folyt, ezért mi (Ádám és én) sem tétlenkedtünk. 1 órához közeledvén, elindultunk a Pikantóba, útközben sokat nevettünk - hát jó volt a buli mindenkinek (főleg Berni volt nagyban). Beérvén hatalmas buli várt minket, találkoztunk Anderla Gergővel, aki németo-ban rúgja a bőrt, és nagyon ritkán jár haza, de ha itt van, akkor mindig bulibulibuli:)

Szóval az este a pultnál folytatódott jéger és jack közreműködésével, aztán megjelentek ismerőseink és velük is táncoltunk. Fél 3 fele ugye a buli végetér, ezután a Cocoon felé vettük az irányt, útközben perfekt németekké váltunk, csak németül kommunikáltunk egymással (mit hoz ki az alkohol az emberekbők?) hozzánk is csapódott egy két idegen arc, ők mondjuk magyarok voltak. Aztán kint az ún. "tófarok-ban" találkoztunk egy másik, de lightosabb bulis brigáddal: Zalányi Balázs, Sipos Jocó, Fohner Károly, Fogarasi Zsuzsi és Zsolti, Basky Fruzsi és Aladzsits Petrával. Ők szintén nagyban voltak, szintén Cocoon fele, de nemtom hogy hova tűntek el....

Szóval az este a Cocoonban folytatódott szintén viszkikóla társaságában, majd Gergő nagyon a Fenyőbe akart menni, de nem volt pénze, ezért beindultunk taxival pénzt keríteni (persze a bankkártyáról). Aztán sehol sem sikerült pénzt szerezni, nemtom ezek a hülye német kártyák:S Szóval az este véget ért, mindenki hazament aludni.

Köszönöm a bulit, ezúton is mindenkinek, aki a rendezvényen megjelent, Ádám szerint minden idők No. 1 bulija volt, szerintem pedig a TOP 3-ban tuti benne van.

na csá

tz

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr74537612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása